2310730073 | 2310688900 | 2310688874

εταιρική ευθύνη

Η Exelixis Software αναγνωρίζοντας την ευθύνη που έχει ως μέλος της κοινωνίας, επιλέγει να ενισχύει οργανισμούς, που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Δίνοντας προσοχή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προάγοντας την ποιότητα ζωής, η Exelixis Software συνδράμει προσφέροντας λογισμικό, υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξη στη μηχανογράφηση των οργανισμών αυτών.

Η ΑΕΛΙΑ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται στην εκστρατεία εναντίον του καρκίνου του μαστού και συμβάλλει έμπρακτα βοηθώντας τους νοσούντες στη ζωή μετά τη νόσο.

Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013 μέσα από το κοινό όραμα εθελοντών, γυναικών και ανδρών, καθώς και καταξιωμένων ιατρών και επιστημόνων που αφιερώνουν τη ζωή τους στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως, μια και αήλιος ήταν η αρχαία ελληνική λέξη για τον Ήλιο. Πλέον σημαίνει πολλά περισσότερα: Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση.

Η Exelixis Software δεσμεύτηκε και στηρίζει το έργο της ΑΕΛΙΑ, προσφέροντας το Smart LOB Application και τις αντίστοιχες υπηρεσίες υλοποίησης – υποστήριξης, με στόχο την καλύτερη παρακολούθηση και διευκόλυνση των καθημερινών ροών εργασίας των ανθρώπων της ΑΕΛΙΑ.

www.aelia.org.gr

Close Menu