Ολοκλήρωση πρώτου σταδίου έργου για την Astra Airlines

Η Exelixis Software περήφανα ανακοινώνει την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου του μηχανογραφικού έργου της Astra Airlines.

Η Astra Airlines είναι αεροπορική εταιρεία η οποία εδρεύει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. Λειτουργεί εγχώριες τακτικές πτήσεις και δρομολόγια, εποχιακές προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις, καθώς και πτήσεις charter σε συνεργασία με ελληνικούς και ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η διαδικασία υλοποίησης του πρώτου σταδίου ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα στις αρχές Ιουνίου, στο μισό από τον προβλεπόμενο χρόνο. Το γεγονός αυτό, συν τοις άλλοις, οφείλεται στην άψογη συνεργασία με την Astra Airlines και το υψηλό επίπεδο γνώσης που χαρακτηρίζει το προσωπικό της.

Για να καλυφθούν οι απαιτήσεις της εταιρείας υλοποιήθηκε πλήρης διαχείριση εισιτηρίων και τιμολόγησης αυτών, διαχείριση δρομολογίων πτήσεων και διαχείριση προμήθειας υλικών και ανταλλακτικών. Η επικοινωνία των απομακρυσμένων σημείων πώλησης εισιτηρίων των αεροδρομίων στο Smart LOB Application επιτεύχθηκε μέσω του Smart Web. H εταιρεία παρακολουθεί γενική και αναλυτική Λογιστική και έχει στη διάθεσή της πλήθος ειδικά σχεδιασμένων αναφορών πληροφόρησης. Επίσης, έχουν υλοποιηθεί Διαχείριση Στόλου Αεροσκαφών, Διαχείριση Εγγράφων και Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM). Επιπλέον, αναπτύχθηκαν οι απαραίτητες διασυνδέσεις με τα εξωτερικά συστήματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, δηλαδή Ramco, LEON, Videcom.

Η Exelixis Software υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την απρόσκοπτη λειτουργία της Astra Airlines και συνεχίζει σε δεύτερη φάση ανάπτυξης περαιτέρω υποσυστημάτων.