Ανάληψη νέου έργου στο Ελαιόκτημα Χαλκιδικής

Η EXELIXIS SOFTWARE με χαρά ανακοινώνει την έναρξη έργου στον αγροτικό συνεταιρισμό Ελαιόκτημα Χαλκιδικής.

Το «Ελαιόκτημα Χαλκιδικής», με έδρα στις Καλύβες Πολυγύρου, στη Χαλκιδική, έχει συσταθεί από νέους ελαιοπαραγωγούς και διαθέτει περισσότερα από 12.000 ελαιόδεντρα σε έκταση 600 στρεμμάτων. Τα προϊόντα του περιλαμβάνουν την πράσινη ελιά «χονδρελιά» Χαλκιδικής (Π. Ο. Π.), πράσινες εκπυρηνωμένες ελιές, γεμιστές με αμύγδαλο, γεμιστές με σκόρδο, γεμιστές με πάστα πιπεριάς, ενώ υπάρχουν και σε μορφή ροδέλας.

Κρατώντας μια παράδοση ετών η ομάδα του Ελαιοκτήματος Χαλκιδικής συνεχίζει την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας της χονδρελιάς Χαλκιδικής και την ένταξή της στην καθημερινή διατροφή μας. Διαθέτει πιστοποίηση του προτύπου AGRO 2.1 – 2.2 του φορέα πιστοποίησης QSM CERT, τηρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές για τα προϊόντα που παράγει.

Η μηχανογραφική λύση με το Smart LOB Application, ως κάθετη λύση για παραγωγή ελιάς ή ακόμα και ελαιουργία, περιλαμβάνει τη βασική εμπορολογιστική διαχείριση, ενώ επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στα υποσυστήματα Διαχείρισης Παραγωγής, Αποθήκης και Κοστολόγησης προκειμένου να καλύψει το φάσμα των διαδικασιών που ακολουθούνται. Ο αγροτικός συνεταιρισμός παράγει και διαχειρίζεται προϊόντα βρώσιμης ελιάς είτε σε δικό του χώρο, είτε σε χώρο τρίτων. Αυτό καθιστά αναγκαία τη δυνατότητα παρακολούθησης των πρώτων υλών ως την παραγωγή των τελικών προϊόντων, αλλά και την κατανομή εξόδων παραγωγής για να μπορεί να υπολογιστεί το τελικό κόστος του προϊόντος. Εκτός από την κάλυψη όλων των επιμέρους σταδίων και της κοστολόγησης, θα υλοποιηθεί πλήθος συνοδευτικών αναφορών και κύβων OLAP προσδίδοντας την απαραίτητη πληροφόρηση και το σύνολο του Business Intelligence που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση.