Βλαχοδήμος Μάρκετ ΕΠΕ

To Supermarket Βλαχοδήμος λειτουργεί στην Ελασσόνα από το 2010 και παρουσιάζει ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ανάπτυξης. Σκοπός της επιχείρησης είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Το Smart LOB Application έχει καλύψει διπλά την ανάγκη της επιχείρησης για ταχύτητα, τόσο στο κομμάτι της χονδρικής – λιανικής, όσο και στο κομμάτι των αγορών – παραλαβών. Η οθόνη αφής της εντατικής λιανικής δίνει τη δυνατότητα για ταχύτατες λιανικές, αλλά και χονδρικές πωλήσεις και όχι μόνο.

Επίσης, το Smart WMS επιτρέπει την οργανωμένη διαχείριση αποθήκης με χρήση φορητού τερματικού, με το οποίο πραγματοποιείται παραλαβή σε θέση, ενδοδιακινήσεις, απογραφές κλπ. Επιπρόσθετα, το price checker που υπάρχει στο κατάστημα αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη και οικονομική λύση για γρήγορο έλεγχο των τιμών από τους πελάτες, ενώ παράλληλα προβάλει τις τρέχουσες προσφορές του καταστήματος.

Όσον αφορά το κομμάτι του marketing, το Smart LOB προσφέρει τη δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών μέσω αποστολής μαζικών μηνυμάτων SMS και αποστολής newsletter με τα φυλλάδια και τις προσφορές του καταστήματος. Επιπλέον, η Exelixis Software υποστήριξε με το Smart LOB Application την επέκταση της αλυσίδας στη Λάρισα, όπου πλέον λειτουργούν 3 νέα καταστήματα και οι αντίστοιχες αποθήκες τους.