Ανάληψη 3 νέων έργων από την DATAWARE

Η EXELIXIS SOFTWARE, σε συνεργασία με την πιστοποιημένη συνεργάτη της, DATAWARE, ανακοίνωσε την έναρξη μηχανογράφησης 3 εταιρειών. Πρόκειται για τις AEGEAN ART SOUVENIRS, ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ και ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία AEGEAN ART SOUVENIRS δραστηριοποιείται στο χώρο της τουριστικής αγοράς δημιουργώντας σουβενίρ που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία και την ιδιαίτερη αισθητική τους.

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν διακοσμητικά και είδη γραφείου, είδη κουζίνας, αξεσουάρ και είδη ένδυσης, παιχνίδια και άλλα παιδικά είδη που εξοπλίζουν τουριστικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1959 από τον Παναγιώτη Κοτσοβό και λειτούργησε επί σειρά ετών ως βιοτεχνική. Απο το 1976 λειτούργησε παράλληλα για λίγα χρόνια ως βιοτεχνική αλλά και σαν εμπορική.

Με την πάροδο του χρόνου και εξ αιτίας των τότε συνθηκών της δεκαετίας του 1980 μετετράπη εξ ολοκλήρου σε εισαγωγική και εμπορική.

Σήμερα έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα η τρίτη γενιά της οικογένειας έχοντας πλούσιο παρελθόν, σε ιστορία και παράδοση, στον τομέα των υδραυλικών ειδών. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα δικής της εισαγωγής από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας, όπως και επιλεγμένα είδη της εγχώριας αγοράς.

Η εταιρεία ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ Ι. – ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ Γ. ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ είναι ένας από τους πρωτοπόρους φορείς της χώρας στην παραγωγή ειδών κυνηγιού και αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών όπλων (Browning, Matarelli).