Ανάληψη νέου έργου στην Explosivo Travel Agency

Η Exelixis Software ανακοινώνει με χαρά την έναρξη του μηχανογραφικού έργου στην εταιρεία Explosivo Travel Agency στη Θεσσαλονίκη. Το γραφείο γενικού τουρισμού και υπαιθρίων δραστηριοτήτων έχει έδρα στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, από τον Ιανουάριο του 2005.

Το γραφείο ξεκίνησε από 2 πολύ δραστήριους ανθρώπους και με γνώμονα την αγάπη για τις εξωτερικές υπαίθριες δραστηριότητες, ξεκίνησε με πρώτους προορισμούς τα Τρία Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα Ημαθίας. Δεν άργησε να επεκταθεί με διοργάνωση εκδρομών σε πληθώρα περιοχών όπως για παράδειγμα Βασιλίτσα, Σέλι, Bansko, Borovets, Innsbruck και να γίνει το όνομα Explosivo Travel συνώνυμο με ειδίκευση σε χιονοδρομικούς προορισμούς και σχετικές δραστηριότητες. Το 2005 διοργανώθηκε η πρώτη εκδρομή για παρακολούθηση του Gran Prix στην Κωνσταντινούπολη και η εκδρομή στη Ρώμη για παρακολούθηση συναυλίας των U2.

Η ομάδα της εταιρείας απαριθμεί 4 μέλη ως τώρα και συνεχώς μεγαλώνει καθώς και τα αντικείμενα ενασχόλησής της. Το 2006 ιδρύεται η Explosivo Ski School με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Κωνσταντίνο Τράκη, και εξειδίκευση στη χιονοδρομία, ενώ το 2012 ιδρύεται η εξειδικευμένη σχολή για snowboard με υπεύθυνο το Μανώλη Κατατσαράκη. Εντός του 2006, έρχεται η έγκριση από την IATA και από ακτοπλοϊκές εταιρείας, επιτρέποντας στο γραφείο την άμεση έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους επιθυμητούς από πελάτες προορισμούς. Το γραφείο εκτός από την υποστήριξη της Εθνικής Ελλάδας στην αποστολή στο Euro 2008, υποστηρίζει και τη λειτουργία του portal www.snowtravel.gr.

Η μηχανογραφική προσέγγιση για το γραφείο Explosivo Travel Agency περιλαμβάνει την κατάλληλη παραμετροποίηση και εγκατάσταση του Smart LOB Application, με κύριο άξονα την εμπορολογιστική διαχείριση και τη διαχείριση εισιτηρίων. Δημιουργήθηκε νέος διαδικτυακός ιστοχώρος για την εταιρεία από την Two Yellow Feet, ενώ με την απαραίτητη διασύνδεση σε web επίπεδο, θα γίνεται αυτοματοποιημένα η εισαγωγή εισιτηρίων και στοιχείων εκδρομών στην εφαρμογή. Τέλος, έγινε υλοποίηση του CRM ώστε να μπορεί να γίνεται διαχείριση των σχέσεων με πελάτες σε πολλαπλά επίπεδα, των προωθητικών ενεργειών κλπ. Τέλος, υλοποιήθηκε πλήθος αναφορών και OLAP από τα εργαλεία Reporting και Business Intelligence της εφαρμογής με βάση τις ανάγκες πληροφόρησης της επιχείρησης.