Ανάληψη νέου έργου στην εταιρεία Auto Market Παπάς

Η Exelixis Software ανακοινώνει με χαρά την ανάληψη του έργου μηχανογράφησης της Auto Market Παπάς, η οποία εδρεύει στον Εύοσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία γνήσιων, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Το σύνολο της γκάμας των προϊόντων αυτών αφορά μοντέλα των εταιρειών Alfa Romeo, Audi, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Hummer, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota και VW.

Η Auto Market Πάπας δραστηριοποιείται επίσης στην αγορά, πώληση και ενοικίαση μεταχειρισμένων οχημάτων.

Η εταιρεία εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται με συνέπεια, σεβασμό και αξιοπιστία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων διατηρώντας αναλλοίωτη την παρουσία της στην αγορά, αλλά και ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το όνομά της. Ως απόρροια της ανοδικής πορείας και της αύξησης του πελατολογίου της, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί η νέα μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3500 τ.μ. που βρίσκονται στον κόμβο της Εγνατίας οδού άνωθεν περιφερειακού Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Η μηχανογραφική προσέγγιση περιλαμβάνει την εγκατάσταση του Smart LOB Application και την κατάλληλη παραμετροποίησή του για τη δημιουργία κωδικών και παρακολούθηση των ανταλλακτικών με αυτοματοποιημένο τρόπο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σωστή διαχείριση και ταχύτητα στην αποθήκη (WMS). Πέραν αυτών, θα παρακολουθείται το κύκλωμα πελατών, προμηθευτών, αγορών, πωλήσεων, εισπράξεων και πληρωμών διαθέτοντας φυσικά την ανάλογη πληροφόρηση που προκύπτει από αυτά σε μορφή αναφορών.