Έντυπα με ειδικό ολόγραμμα για τη διασφάλιση συναλλαγών

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Έχουν δημιουργηθεί ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια αναφορικά με το θέμα της τιμολόγησης, παράλληλα με τις συνεχείς ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών για τη διακίνηση των φορολογικών στοιχείων. Σας προτείνουμε  να χρησιμοποιείτε τιμολόγια με την προσθήκη ολογράμματος ασφαλείας για την κατοχύρωση της συναλλαγής σας με κύριο στόχο την ασφαλέστερη διακίνηση των προϊόντων σας.

Είναι γνωστό πλέον ότι έχουν γίνει πολλές αντιγραφές παραστατικών, με τον απλούστερο τρόπο (σκανάροντας το έντυπο με ένα απλό πολυμηχάνημα).

Όμως, το Υπουργείο Οικονομικών κάνει σαφές ότι είναι ευθύνη του φορολογουμένου η διασφάλιση και η ακεραιότητα της συναλλαγής του, αφήνοντας τον ίδιο ελεύθερο να επιλέξει τις κατάλληλες δικλίδες ασφαλείας. Πολύ περισσότερο εφόσον έχει καταστεί προαιρετική η σήμανση παραστατικών μετά από σχετική ανακοίνωση από 01/01/2014 (μπορείτε να ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου ή ακόμη και στις ανακοινώσεις – νέα της ιστοσελίδας της εταιρείας μας).

Για τον λόγο αυτό, σας προτείνουμε έντυπα με ειδικό ολόγραμμα ασφαλείας για την ασφάλεια των παραστατικών και της εταιρείας σας. Με αυτή την κίνηση διασφαλίζεται το τιμολόγιο σας κατά τη διακίνησή του από οποιαδήποτε προσπάθεια αντιγραφής του, χωρίς να επιβαρύνεται το ήδη υπάρχον κόστος σας.

Η Exelixis Software επέλεξε την εκτύπωση εντύπων με μοναδικό ολόγραμμα ασφαλείας από τη Γενική Εκτυπωτική ΑΕΒΕ.